Απλώστρες Αλουμινίου

Απλώστρες Αλουμινίου

Απλώστρες Αλουμινίου

Οδηγίες (by viovas)

Χρήσιμες συμβουλές για να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε (by viovas)

Σήμερα στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλοί τύποι απλώστρας ρούχων ελληνικές και εισαγωγής (Κινά, Τουρκία) εμείς θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για τις απλώστρες αλουμινίου δαπέδου τρίφυλλες. Οι συγκεκριμένες θα πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο καθώς έτσι δηλώνουν, όμως οι περισσότερες από αυτές και σίγουρα το 99% των εισαγόμενων δεν έχουν όλα τα μέρη τους από αλουμινίου.

Συγκεκριμένα έχει παρατηρηθεί κατά κόρων πως το κορμί και οι βέργες είναι από αλουμίνιο ενώ τα δυο ποδιά που κάνουν την χιαστή στήριξη είναι από απλό σίδερο βαμμένο στο χρώμα του αλουμινίου ώστε να παραπλάνα τους καταναλωτές.

Το αποτέλεσμα είναι, περά από την παραπλάνηση, ότι σε ένα με δυο χρονιά χρήσης ανάλογα βέβαια και με την περιοχή (υγρασία, αλμυρά, κ.τ.λ.) τα ποδιά σκουριάζουν και όχι μονό αναγκαζόμαστε να πετάξουμε την απλώστρα αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και σοβαρό πρόβλημα στα πλακάκια τα οποία θα απορροφήσουν την σκουριά που θα βγάλει η απλώστρα.

Ένας απλός πρακτικός τρόπος για να ελέγχουμε εάν όλα τα μέρη μιας απλώστρας αποτελούνται από αλουμινίου είναι να χρησιμοποιήσουμε έναν μαγνήτη και να προσπαθήσουμε να μαγνητίσουμε εάν όχι όλα τα ύποπτα σημεία που προαναφέραμε. Εάν ένα σημείο μαγνητιστεί σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είναι αλουμίνιο (καθώς γνωρίζουμε πως το αλουμίνιο δεν μαγνητίζεται) και θα πρέπει να μην προβούμε στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος.

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση